23 feb 2008, 15:33

Любовта е вълшебство 

  Poesía » De amor
2486 0 13

Сън в реалността се сбъдва.

Гледам в твоите очи -

колко нежност и любов събуждат.

Аз живея в приказка, нали?

 

Тук всичко е красиво и изящно.

Тук всеки миг събрал е вечността.

С теб времето препуска бясно,

без теб - не се върти светът.

 

Ако си мечта, докрай недей се сбъдва.

Поне за мъничко се забави!

Аз искам все така да те бленувам

и все така вълшебен да си ти!

© Пламена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??