Сън в реалността се сбъдва.
Гледам в твоите очи -
колко нежност и любов събуждат.
Аз живея в приказка, нали?
Тук всичко е красиво и изящно.
Тук всеки миг събрал е вечността.
С теб времето препуска бясно,
без теб - не се върти светът.
Ако си мечта, докрай недей се сбъдва.
Поне за мъничко се забави!
Аз искам все така да те бленувам
и все така вълшебен да си ти!
© Пламена Все права защищены