Любов? Това какво е?
Страст? Защо е?
От любов ще страдаш,
а от страстта жив изгаряш.
Защо да обичаш?
Защо да изгаряш?
Защо на някой да се вричаш
и защо да му вярваш?
Толкова ли е важна любовта
и толкова значима ли е страстта?
И трябва ли света
да управлява ТЯ?
Трябва ли да я има?
Трябва ли да е тема любима?
Искам да я забравя
и настрани да я оставя.
Някога вярвах в любовта
и дори в страстта.
Но изигра ми шега
и сега съм сама?
Любов? Това какво е?
Страст? Защо е?
Стига, хора, сте мечтали
току-виж заради нея сме остаряли.
© Теодора Todos los derechos reservados