17 abr 2008, 22:33

Любовта, която те уби. 

  Poesía » Otra
783 0 2
Затягам раната
с дебелата връв,
до дъно наливам в чашата
от твоята кръв.
Сълзи от очите ми се стичат,
а ти крещиш.
Виковете ти на болка ме обричат,
да спра ме молиш.
Страданието ти,
за него не съжалявам.
Обичаше свободата
и точно това ме караше да отмъщавам.
Сега, в последния си миг,
за края ме молиш.
Ще ти дам почивката, която желаеш,
болка и ярост се преплитат в мен,
както отровата се смесва с кръвта,
за да си открадне живот.
ТЯ е готова да те отведе,
иска да ти покаже места,
изградени от съвършенство
      ... не се страхувай...
Смъртта знае пътя до Рая,
вечно спира пред портите му,
но никога не влиза.
А аз ще остана тук,
омразата и отчаянието
няма да ме освободят от робството си...

© Кралицата на извънземните Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Обичаше свободата
    и точно това ме караше да отмъщавам.
    Сега, в последния си миг,
    за края ме молиш.

    Поздравления. На мен ми допадна.Продължавай да пишеш.
  • Не ми допадна! Но това не значи, че не трябва да опитваш да пишеш!
    Поздрави за смелостта да оголиш себе си!
Propuestas
: ??:??