Пожелах си да бъда щастлив!
Но щастлив да съм с теб – без тревога
всеки изгрев да срещам красив,
да ме стопляш с обичен огън!
Любовта ли отключи врата
и застана на прага тъй близо?!
Беше слънчевата светлина...
И видях те със нея да влизаш!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados