Любовта, Марийке... е като хляба.
Трябва, брашно, мая, сол, захар, вода.
Да втаса, Марийке,
се иска да чакаш.
Да може, да растне в нея плода.
Хм... бре Иване, добре че го каза.
Но трябва и ръце да дойдат, да месят това - що ти любов го наричаш, тя иска да пламне, да расте в нея плода!
Така е, право говориш!
Нужни сме ние в света.
Да може заедно с теб да оставим,
хляб за наште деца.
Посветено на семейството, което в България чезне...
© Иван Иванов Todos los derechos reservados