Любовта ми...
Любовта ми ще те върне...
Тя е семе - ще покълне.
Тя звездa е - ще изгрее.
Тя e птицa - ще запее.
Тя дете е - ще се смее.
Любовта ми ще те върне!
Tя дете е- ще залитне....
Тя е птица - ще отлитне...
29.10.2011 г.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados