29.10.2011 г., 6:54 ч.

Любовта ми 

  Поезия » Любовна
1231 0 36

 

Любовта ми...

 


Любовта ми ще те върне...


Тя е семе - ще покълне.

Тя звездa е - ще изгрее.

Тя e птицa - ще запее.

Тя дете е - ще се смее.


Любовта ми ще те върне!

 

Tя дете е- ще залитне....

Тя е птица - ще отлитне...

 

 


                                                29.10.2011 г.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??