2 ago 2007, 20:08

Любовта ни... 

  Poesía
749 0 3
Любовта ни е рожба на бездомници,
несигурни къде ще осъмнат...
На скитащи безпътници,
осъзнали, че без път са слаби силните.

Родихме Любов,
нека я отгледаме свободна!

© Мария Дуплищева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??