2 авг. 2007 г., 20:08

Любовта ни... 

  Поэзия
748 0 3
Любовта ни е рожба на бездомници,
несигурни къде ще осъмнат...
На скитащи безпътници,
осъзнали, че без път са слаби силните.

Родихме Любов,
нека я отгледаме свободна!

© Мария Дуплищева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??