2.08.2007 г., 20:08 ч.

Любовта ни... 

  Поезия
746 0 3
Любовта ни е рожба на бездомници,
несигурни къде ще осъмнат...
На скитащи безпътници,
осъзнали, че без път са слаби силните.

Родихме Любов,
нека я отгледаме свободна!

© Мария Дуплищева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??