Заради нас небето се закани,
на воден ад да заприлича...
Зад облаци (покрили любовта ни)
и слънцето едва наднича.
А вятърът на нейде я отнесе –
нехайно, като стар прахосник,
превърна я от лятна морска песен
във клетвата на зъл магьосник...
15.04.2017
© Сиси Todos los derechos reservados