Apr 16, 2017, 1:16 AM  

Любовта ни 

  Poetry » Love
621 0 8

  

 

Заради нас небето се закани, 

на воден ад да заприлича... 

Зад облаци (покрили любовта ни) 

и слънцето едва наднича. 

 

А вятърът на нейде я отнесе –

нехайно, като стар прахосник,

превърна я от лятна морска песен

във клетвата на  зъл магьосник... 

 

 

15.04.2017

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??