30 ago 2009, 22:59

Любовта ни спаси 

  Poesía
1115 0 28

Любовта ни спаси. Теб – от мрака.

Мен - от сивото в днешния ден,

от което горчеше ми залъка...

С всеки залез, до смърт уморен,

 

аз угасвах. Стрелите на времето

ме пробождаха. Тиха война

във душата ми стенеща тлееше...

Бавна смърт от стрела – самота.

 

Ти прекрачи през прага на нищото

и във сивия ден ме откри.

Преродих се – сълза във очите ти...

част от теб... Любовта ни спаси.

 

© Ева Корназова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??