20 ago 2009, 18:09

Любовта се върна 

  Poesía » De amor
763 0 27

Край морето, близичко до буните -
там, където скачахме като деца -
ти ме срещна и целуна ме по бузите,
завъртя ме и ме хвана за ръка.

Във водата скачаха делфините
пируети от синхронен танц,
сякаш върнаха ни във годините
и поклащаха главици в реверанс.

Гледаха ни и със нас се смееха,
с перки пляскаха в екстаз...
Любопитни, чайките немееха -
любовта отново бе при нас.

 


18.08.09

 

музика

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??