11 nov 2008, 23:16

Любовта се върна у дома 

  Poesía » De amor
1380 0 3


В тишината на нощта

на вратата ми почука тя,

върнала се беше у дома,

вече уморена, любовта.



Отворих и вратата,

пуснах я в душата.

Тя прогони самотата

и на мрака тишината.



Върнала се беше у дома,

вече уморена, любовта

и донесе топла светлина

за моята самотна душа.



Поседна само за минута

и разказа как в света

от град на град се лута

много дълги зими и лета.



Вървяла беше през града,

изцапана на злобата с калта,

не поиска вино, ни вода,

да се разплаче даже не успя.



У дома остана тя...

и вече не съм сама.

Даже и да има тъга,

любовта е с мене у дома.

© Диди Ф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??