Любовта си тръгна
Тръгна си любовта,
очите ми са пълни с топли сълзи,
от моето сърце любовта си тръгна,
изостави ме сама в нощта, в лед ме
превърни, че да не мога
да страдам за теб,
да не мога да усещам как любовта боли.
В мен ли видя грях или
аз сама сгреших?
Ти за мене беше всичко,
за тебе аз живях,
че ти любов ми дари,
а след туй избяга с друга в нощта.
Сега тя, моето място заела в твоя скут,
целува те нежно и шепне
мойте думи в нощта:
"Обичам те аз, а не тя.
Харесвам те аз, а не тя.
Искам те аз, а не тя.
Обичам те безкрайно много,
но ти незнаеш явно това.
© Джулияна Николова Todos los derechos reservados