24.07.2008 г., 12:09 ч.

Любовта си тръгна 

  Поезия » Любовна
481 0 0

Любовта си тръгна

Тръгна си любовта,

очите ми са пълни с топли сълзи,

от моето сърце любовта си тръгна,

изостави ме сама в нощта, в лед ме

превърни, че да не мога

да страдам за теб,

да не мога да усещам как любовта боли.

В мен ли видя грях или

аз сама сгреших?

Ти за мене беше всичко,

за тебе аз живях,

че ти любов ми дари,

а след туй избяга с друга в нощта.

Сега тя, моето място заела в твоя скут,

целува те нежно и шепне

мойте думи в нощта:

"Обичам те аз, а не тя.

Харесвам те аз, а не тя.

Искам те аз, а не тя.

Обичам те безкрайно много,

но ти незнаеш явно това.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??