16 jun 2014, 16:37

Любовта ти е 

  Poesía » De amor
590 0 0

Любовта ти е миг във вечността,

любовта ти е капка в морето,

любовта ти е пясък в пустиня...

 

Любовта ми е море в дъждовна капка,

любовта ми е пустиня в песъчинка,

любовта ми е вечност в мига...

© Галина Минева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??