Jun 16, 2014, 4:37 PM

Любовта ти е 

  Poetry » Love
595 0 0

Любовта ти е миг във вечността,

любовта ти е капка в морето,

любовта ти е пясък в пустиня...

 

Любовта ми е море в дъждовна капка,

любовта ми е пустиня в песъчинка,

любовта ми е вечност в мига...

© Галина Минева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??