16.06.2014 г., 16:37 ч.

Любовта ти е 

  Поезия » Любовна
589 0 0

Любовта ти е миг във вечността,

любовта ти е капка в морето,

любовта ти е пясък в пустиня...

 

Любовта ми е море в дъждовна капка,

любовта ми е пустиня в песъчинка,

любовта ми е вечност в мига...

© Галина Минева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??