Любовта ти е единствена...
Ти си религията ми в този живот,
в този миг, миг след миг...
Тази единствена любов, която
нося в себе си и не забравям...
в която раста и се създавам...
Която е слънцето ми през нощта
близостта в далечината...
присъствието навсякъде...
Крилата ми към края на света
и пълната безкрайност
на това взаимно чувство...
правещо ме щастлив човек...
Тази единствена любов, в която
сърцето ми на пресекулки бие
и просто няма обяснение
за него любовта ти е единствена...
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados