21.02.2017 г., 13:59 ч.

Любовта ти е единствена... 

  Поезия » Авторска песен, Свободен стих
688 2 8

Любовта ти е единствена...

 

Ти си религията ми в този живот,

в този миг, миг след миг...

Тази единствена любов, която

нося в себе си и не забравям...

в която раста и се създавам...

Която е слънцето ми през нощта

близостта в далечината...

присъствието навсякъде...

Крилата ми към края на света

и пълната безкрайност

на това взаимно чувство...

правещо ме щастлив човек...

Тази единствена любов, в която

сърцето ми на пресекулки бие

и просто няма обяснение

за него любовта ти е единствена...

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??