25 jul 2009, 12:21

Любувам се 

  Poesía » De amor
806 0 13

Красива гледка -
във красива утрин
красиво слънчево петно
огрява тялото отвито,
заспало в моето легло.

Протягаш се
и те целува
лъчът на първата зора,
а аз мълча и се любувам -
красив си като сутринта.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??