25.07.2009 г., 12:21 ч.

Любувам се 

  Поезия » Любовна
761 0 13

Красива гледка -
във красива утрин
красиво слънчево петно
огрява тялото отвито,
заспало в моето легло.

Протягаш се
и те целува
лъчът на първата зора,
а аз мълча и се любувам -
красив си като сутринта.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??