15 may 2010, 20:38

Люляк 

  Poesía » De amor
413 0 0

Крайбрежие от люляк обещах си

и елфи може дългокраки

в очите ти не виждах други

симфонии и валсове въртях си...

 

                                        Летяща синя котка

                                        - Fly cat blu

© Лидия Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??