May 15, 2010, 8:38 PM

Люляк 

  Poetry » Love
412 0 0

Крайбрежие от люляк обещах си

и елфи може дългокраки

в очите ти не виждах други

симфонии и валсове въртях си...

 

                                        Летяща синя котка

                                        - Fly cat blu

© Лидия Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??