Мрачни сенки дирят жертва, която да
превземат и заледят.
Мрачни сенки скитат нощем по тихия
опустял, мокър път.
Мъгла и вятър поглъщат целия свят,
човек смъртноблед.
Мъгла и вятър се вселяват в душите,
сълзи тежки от лед.
...
Музика трагична, буреносно небе, траур, безкрайна тъмнина,
заключени врати, счупени прозорци,
Мъртво тяло в пустошта.
© Майчето Todos los derechos reservados