16.02.2022 г., 13:25 ч.

М 

  Поезия » Пейзажна, Друга
349 0 0

Мрачни сенки дирят жертва, която да

превземат и заледят.

Мрачни сенки скитат нощем по тихия 

опустял, мокър път.

 

Мъгла и вятър поглъщат целия свят,

човек смъртноблед.

Мъгла и вятър се вселяват в душите,

сълзи тежки от лед.

 

...

 

Музика трагична, буреносно небе, траур, безкрайна тъмнина,

заключени врати, счупени прозорци,

Мъртво тяло в пустошта.

© Майчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??