М О Л И Т В А
____________________________________________
На Народа Български!
И на Правителствения Синклид,
призван да изпълни хорските въжделения.
Отче наш,
Който си на небесата!
Да се свети Твоето име.
Да дойде Твоето царство.
Да бъде Твоята воля...
Прочее,
И утре ще бъде като днес.
Ала нас не ще ни има.
Върху очите - шепа пръст.
Сал Душата ни незрима.
Ще бъде разпната на Кръст.
Ако в дните си не сме били
достойни...
Войни.
На Бог!
И Родина -
Трижди Свещената Майка БОГария !!!
Амин.
______________________________
СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ, СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ !
С уважение и признателност,
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев Todos los derechos reservados