24.12.2009 г., 13:32 ч.

М о л и т в а 

  Поезия
1831 0 28

 

 

 

 

 

 

                             М     О     Л     И     Т     В     А

 

         ____________________________________________

 

                                                       На Народа Български!

                                                       И  на Правителствения Синклид,

                                                       призван да изпълни хорските въжделения.     

 

 

 

 

 

 

                            Отче наш,

                            Който си на небесата!

                            Да се свети Твоето име.

                            Да дойде Твоето царство.

                            Да бъде Твоята воля...

 

                            Прочее,

                            И утре ще бъде като днес.

                            Ала нас не ще ни има.

                            Върху очите - шепа пръст.

                            Сал Душата ни незрима.

                            Ще бъде разпната на Кръст.

                            Ако в дните си не сме били

                            достойни...

                            Войни.

                            На Бог!

                            И Родина -

                            Трижди Свещената Майка БОГария !!!

 

 

                           Амин.

 

 

 

 

 

 

              ______________________________

 

              СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ, СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ !

 

 

 

 

                                                           С уважение и признателност,

 

                                                                            Виктор БОРДЖИЕВ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Виктор Борджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??