18 sept 2011, 0:05

Мацка с кожен панталон 

  Poesía » Otra
786 0 1

Мацка с кожен панталон,

крака далечни мечти разливат.

Мацка с кожен панталон,

кожа лъскава в плътта се впива.

 

Мацка с потник и балкон,

гърди нечовечни мечти преливат.

Мацка с потник и балкон,

ликрата вълнуващо гръдта прикрива.

 

Мацка с кожа под балкон,

с буйни брезови къдрици.

Мацка с кожа под балкон,

мощно дрънка на потни жици.

© Денис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??