Sep 18, 2011, 12:05 AM

Мацка с кожен панталон 

  Poetry » Other
709 0 1

Мацка с кожен панталон,

крака далечни мечти разливат.

Мацка с кожен панталон,

кожа лъскава в плътта се впива.

 

Мацка с потник и балкон,

гърди нечовечни мечти преливат.

Мацка с потник и балкон,

ликрата вълнуващо гръдта прикрива.

 

Мацка с кожа под балкон,

с буйни брезови къдрици.

Мацка с кожа под балкон,

мощно дрънка на потни жици.

© Денис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??