18.09.2011 г., 0:05 ч.

Мацка с кожен панталон 

  Поезия » Друга
702 0 1

Мацка с кожен панталон,

крака далечни мечти разливат.

Мацка с кожен панталон,

кожа лъскава в плътта се впива.

 

Мацка с потник и балкон,

гърди нечовечни мечти преливат.

Мацка с потник и балкон,

ликрата вълнуващо гръдта прикрива.

 

Мацка с кожа под балкон,

с буйни брезови къдрици.

Мацка с кожа под балкон,

мощно дрънка на потни жици.

© Денис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??