9 nov 2011, 18:53

"Магарешка кожа" 

  Poesía » De amor
1174 0 23

Не спря да се опитваш
със тъпото на ножа
от мене да изрежеш
"магарешката кожа".
Не съм жена, каквато
на тебе ти прилича.
Ината съм, чепата
и трудна за обичане.
Недей да ме променяш,
ще претърпиш фиаско...
Обичай ме навременно,
че аз съм като пясъка -
изтичам между пръстите
и лесно се разпръсвам...
До следващо обичане,
в което да възкръсна!

© Валерия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??