6 mar 2018, 20:54

Магесница 

  Poesía » De amor
356 0 0

 

 

Може тя да те омае,

А до Я  словесно вае,

гони своите миражи,

Ехото е в неин плен.

 

Случили се да я чуе,

не остава в него дъх

и започва да мечтае,

цветни са денят, нощта…

 

А може би…, сънува!

 

04.03.2018

© Константин Корадов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??