6.03.2018 г., 20:54 ч.

Магесница 

  Поезия » Любовна
346 0 0

 

 

Може тя да те омае,

А до Я  словесно вае,

гони своите миражи,

Ехото е в неин плен.

 

Случили се да я чуе,

не остава в него дъх

и започва да мечтае,

цветни са денят, нощта…

 

А може би…, сънува!

 

04.03.2018

© Константин Корадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??