Mar 6, 2018, 8:54 PM

Магесница 

  Poetry » Love
361 0 0

 

 

Може тя да те омае,

А до Я  словесно вае,

гони своите миражи,

Ехото е в неин плен.

 

Случили се да я чуе,

не остава в него дъх

и започва да мечтае,

цветни са денят, нощта…

 

А може би…, сънува!

 

04.03.2018

© Константин Корадов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??