16 oct 2008, 12:58

Магична любов 

  Poesía » De amor
731 0 7
 

Магична любов

 

 

Виждам те,

че пак трепериш.

Все търсиш

доброта, с която

да се мериш.

Бих те сгрял, 

но  огъня ми гасне;                                 

бих  те с ръка завил,  

но раната не расне!                

Знам със сигурност

аз ясна,

че сама ще се сгрееш,

защото си ти свястна!

Като слънчев лъч

ще огрее  усмивката отново,

любов жарка

щом срещнеш,

ще е всичко пак наново!

Всяка нощ

щастлива ще заспиваш

и тяло нежно

в неговото ще увиваш.

Любовта

магия пак ще стори

и за туй няма да се спори.

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??