22 jun 2012, 10:39

Магистралка 

  Poesía » De amor
1350 0 2

Obra no adecuada para menores de 18 años

Около нея много мъже,

червен конец, около китка – въже.

Всеки ден различен я изпраща,

главата си навежда, краката си поклаща.

 

Видях начина, по който тя се сресва,

жена, знаеща какво харесва...

Размазващо, черно се стича по очите,

бързо променя си съдбите!

 

Излиза уж искрено щастлива,

прибира се и със сълзи се залива...

Каква е таз жена ?!

Боя се..

Стоя си...

Потя се...

Броя си цигарите,

зачеркнах си и другарите!

Заради нея само,

ах, коя си ти, коя си, „драмо”?!

 

Обличаше се странно,

даже малко срамно.

Голямо деколте, без сутиен и ръкави,

високи токчета с полите ù прави.

И детенце има – русо като нея,

да я заговоря ли, или не смея.

 

Обичах я вчера, и днес дори,

сещам се какво работи – за  пари.

Няма как, сърцето към нея се втурва.

- НЕДЕЙ!     Зная, тя е чиста курва.

 

 

Автор:  Сони Нейчева

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??