Jun 22, 2012, 10:39 AM

Магистралка 

  Poetry » Love
1348 0 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Около нея много мъже,

червен конец, около китка – въже.

Всеки ден различен я изпраща,

главата си навежда, краката си поклаща.

 

Видях начина, по който тя се сресва,

жена, знаеща какво харесва...

Размазващо, черно се стича по очите,

бързо променя си съдбите!

 

Излиза уж искрено щастлива,

прибира се и със сълзи се залива...

Каква е таз жена ?!

Боя се..

Стоя си...

Потя се...

Броя си цигарите,

зачеркнах си и другарите!

Заради нея само,

ах, коя си ти, коя си, „драмо”?!

 

Обличаше се странно,

даже малко срамно.

Голямо деколте, без сутиен и ръкави,

високи токчета с полите ù прави.

И детенце има – русо като нея,

да я заговоря ли, или не смея.

 

Обичах я вчера, и днес дори,

сещам се какво работи – за  пари.

Няма как, сърцето към нея се втурва.

- НЕДЕЙ!     Зная, тя е чиста курва.

 

 

Автор:  Сони Нейчева

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??