Говориш ми със адски мили думи
и адски нежно ме целуваш ти.
Усещам, става нещо помежду ни
и за теб сърцето почва да тупти.
Дъхът ти още аз усещам.
И сърцето, биещо в лудешки ритъм.
И целувките ти - страстни и горещи.
И погледа, със който жадно ме изпиваш...
Усмивката ти грее в мене...
Парфюмът ти ме ропли във нощта,
а когато съществувам денем,
пак мечтая да те срещна във съня...
© Todos los derechos reservados