8.02.2008 г., 19:33 ч.

Магия 

  Поезия » Любовна
661 0 1

Говориш ми със адски мили думи

и адски нежно ме целуваш ти.

Усещам, става нещо помежду ни

и за теб сърцето почва да тупти.

 

Дъхът ти още аз усещам.

И сърцето, биещо в лудешки ритъм.

И целувките ти - страстни и горещи.

И погледа, със който жадно ме изпиваш...

 

Усмивката ти грее в мене...

Парфюмът ти ме ропли във нощта,

а когато съществувам денем,

пак мечтая да те срещна във съня...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре...но нещо във втория куплет се губи звучността или по-скоро направо изчезва.Това си е лично мое мнение и не искам да ангажирам никой с него.Но нищо де, продължавай напред
Предложения
: ??:??