19 jun 2009, 12:17

Магията на творчеството 

  Poesía » Otra
488 0 5

С ръце, изцапани с бои,

пишеш стихове

върху хартията, която

сама си сътвори.

 

Въздуха с движенията

на танца си гравираш.

Песента от очите

и устните ти излиза.

 

Китарата като малко

дете прегръщаш.

Ти си артистка.

Друго не ти е нужно!...

 

                                                 2005 г.

 

 

 

© Радослава Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??