Аз пътувах без да знам къде,
в думи блъсках се и отминавах,
чужди бяха техните лица,
непознати седящите наблизо.
Черни гарвани изпратени за мен
ме отнесоха във владения под твоя власт,
магнетични полета неизбежност,
спирка на неизвестната посока.
Знаех пътя си, преди да разбера,
виждах го, преди да прогледна,
чух го, преди да имам слух,
намерих го, преди да го открия.
© Misteria Vechna Todos los derechos reservados