17 sept 2009, 22:52

Магнетично 

  Poesía » De amor
575 0 1

Магнетичен поглед вадиш,
искаш от мен да се избавиш,
магнетично - гледам те,
искаш магнетизъм между двама ни.

Магнетично да се съюзят телата ни,
устните ни да се захапят една друга,
обичам те, секси, разбери го,
тялото ми харесва, магнетизма
усещам.

Магнетично е любов между двамата,
магнетизъм има в погледа ти красив,
магнетично да се слеем аз и ти,
както две души,

магнетично искам да се
слеем един с друг.

© Джулияна Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??