2 ene 2007, 16:20

Магьосница 

  Poesía
808 0 3

В душата си магьосница крия

с вълшебства от феерна мъгла,

и тя като приказна фея

омагьосва ме със свойта тъга.

 

Тя е магьосница, но тиха и кротка,

прегърнала свойте смели мечти,

лети тя в простора, в безкарая,

в нощта, със мрежа от лунни лъчи.

 

Тя е магьосница, примамваща, млада,

със магии във своя свят разпилян,

звездите нейни сестри са в небето,

нейн завинаги е небесният храм.                                                

© Антоанета Тонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??