30 mar 2008, 9:20

Магьосницата със зелените очи 

  Poesía » De amor
770 0 2

Две зелени очи ме гледат...
Две големи, загадъчни, хипнотизиращи очи...
Те са като океан -
могат да те убият,

но също така са и като нежен лъч -
очи, които леко докосват, които милват...

Силата на тези зелени очи,
различна във всеки момент.
Открих пролетта в тях,

но се запознах и с ада.

Магьоснице моя,
какво ми направи?
Как?
Кога успя?!

По дяволите! Тези зелени очи!

© Надя Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??