18 jul 2008, 23:22

Магьоснице малка 

  Poesía » De amor
524 0 7
Магьоснице малка, с име - Любов,
потопи ме в твоето вълшебство.
Докосни ме с най-ярката страст,
на плен да бъда обречена.

В шепите ми малки излей се,
да пия от твоята жива вода.
И глътката път да намира
към самотната ми душа.

В сърцето ми огън разпалвай
с пламък по-ярък от кръв.
С нежността да открия
най-съкровения кът.

© Здравка Бонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??