18.07.2008 г., 23:22 ч.

Магьоснице малка 

  Поезия » Любовна
506 0 7
Магьоснице малка, с име - Любов,
потопи ме в твоето вълшебство.
Докосни ме с най-ярката страст,
на плен да бъда обречена.

В шепите ми малки излей се,
да пия от твоята жива вода.
И глътката път да намира
към самотната ми душа.

В сърцето ми огън разпалвай
с пламък по-ярък от кръв.
С нежността да открия
най-съкровения кът.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??